Run2u.dk er startet op i 2002 på hobby plan som tidtager til DGI Sønderjylland vinter Cross turnering, med et simpelt regneark som kunne holde styr på deltagere og tider.

I 2010 gik run2u.dk over til at tage tid med chip, det har betydet at der nu ikke længere er loft over antal deltagere.

Run2u.dk blev i 2013 distributør for Race Result her i Danmark, firmaet kan levere Software løsninger til de helt små løb og de helt store løb.
Run2u.dk bruger deres Software til alle løb, hvor firmaet står for tidtagning, enten med det lille tidtager system, eller med chip.

I november 2015 er det også blevet muligt at lave online tilmelding, med Danske kort det koster 8,00 kr. som vil være indeholdt i start penge.
Der betales gebyr pr. tilmelding.
Fra 01-01-2018 må gebyr til Nets ikke længere hæves på kortholders kort, det vil frem over være arrangør som skal betale det.
Man kan så vælge at sætte start gebyr lidt op, deltageren vil så ikke frem over blive trukket på kortet.

Ønsker man selv at afvikle løbet, med et professionelt system er det let at komme i gang, ved at hente deres Software ned fra nettet.

Løber du ind i et problem og kan ikke lige løse det, kan vi overtage din PC med TeamViewer

Der betales et lille gebyr pr. deltager som starter ved 0,30 € og jo flere klik Fee man køber af gangen jo billigere bliver det.

Priser pr. deltager:
> 50 Deltager:             0.32 EUR*
> 100 Deltager:           0.27 EUR*
> 250 Deltager:           0.22 EUR*
> 500 Deltager:           0.19 EUR*
> 1000 Deltager:         0.15 EUR*
> 5000 Deltager:         0.13 EUR*
> 10000 Deltager:       0.12 EUR*
> 50000 Deltager:       0.00 EUR*
> 100000 Deltager:     0.09 EUR*

Klik fee købes på forhånd og fordeles over flere løb, så man kan roligt købe rigeligt ind og der med opnå en bedre pris.
Til mange mindre løb ser man ofte at der bliver brugt, små hjemme udviklede systemer. Disse systemer virker også fint nok, så længe at personen / personer er i klubben.

Ved at bruge Software fra Race result er det hele samlet et sted, tilmelding, tidtagning, resultater, diplomer og meget mere.
På den måde er man fremtids sikret, og der kan laves resultater som ser ens ud hvert år.

Udstyr til chip tidtagning sælger de også til nogen af de laveste priser på markedet, for blot ca. 35.000 kr. kan man være i gang med at tage tid med chip hvor de har flere forskellige løsninger.

Det betyder at man hurtigt vil have tjent systemet hjem ved selv at stå for tidtagning, frem for at betale sig fra det hos Run2u.dk eller en anden udbyder.

Race Result tilbyder i deres shop at printe dine startnr lige som du selv ønsker dem i fuld farve uden det koster mere af den grund.

 Det koster 25 € i opsætning af startnr og der er 2 måder at gøre det på.

1. Du sender et oplæg ned til dem med hvordan de skal se ud og vedhæfter evt. logoer fra sponsorer eller et billede fra sidste års løb som skal være i baggrunden.

De sætter det så op for dig og du får efterfølgende et link tilsendt hvor du kan se dem, er det ikke lige som du havde tænkt dig skriver du til dem hvad du vil have ændret.

Det er ikke noget problem at få lavet flere serier, så 5 KM har en farve og 10 KM en anden farve uden det koster mere.

2. Du kan også lave baggrund selv i Photo shop hvor du kan hente en skabelon her.

Du gemmer dem i JPG format og sender dem med sammen med din bestilling.

Du skal bestille dem en uge før du skal bruge dem, da de bliver printet i Karlsruhe i syd Tyskland, jo før man bestiller jo billigere bliver det i fragt.

Ved bestilling af 200 stk. koster det ca. 3,94 kr. pr. stk. inkl. sikkerhedsnåle.

Ved bestilling af 300 stk. koster det ca. 3,39 kr. pr. stk.  inkl. sikkerhedsnåle.

Ved bestilling af 400 stk. koster det ca. 3,11 kr. pr. stk. inkl. sikkerhedsnåle.

Her under kan du se et lille udvalg af hvad der er af muligheder.